Ана Павловска Данева нов предлог на СДСМ за уставен судија

Предлог за уставен судија претходно беше Љубомир Jовески. Вчера СДСМ ја повлече неговата кандидатура, потег кој Јовески го нарече „вулгарен“

Прочитајте повеќе

Фондацијата Метаморфозис со конкурс за годишна награда „Илија Жупаноски“ за справување со дезинформации

Ќе бидат доделени две годишни награди во две категории: Најдобар новинарски труд, односно стручен труд …