Бајден: Очекувам Иран да го нападне Израел, САД ќе помогнат Израел да се одбрани

Бајден: Очекувам Иран да го нападне Израел, САД ќе помогнат Израел да се одбрани

Џо Бајден рече дека очекува ирански напад врз Израел и упати последна порака до Техеран – „Немојтe“

Прочитајте повеќе

„Разделба“ не значи независност, туку крај на Република Српска, според амбасадата на САД во БиХ

„Разделба“ не значи независност, туку крај на Република Српска, според амбасадата на САД во БиХ

„Разделба“ од Република Српска(РС) не значи независност на РС или крај на Босна и Херцеговина(БиХ), …