Бојмацалиев: До крајот на месецот ќе има нова пратка обрасци за лични документи

Бојмацалиев: До крајот на месецот ќе има нова пратка обрасци за лични документи

Исто така и во јуни доаѓа голема пратка што ќе ги задоволи сите потреби за граѓаните, оние кои се сликале да ги добијат документите, рече дополнителниот заменик министер за внатрешни работи, додавајќи дека никој никого не саботира во МВР

Прочитајте повеќе

Агрон Демири: Нема откажување од иднината! Младите сакаат европска иднина!

Агрон Демири: Нема откажување од иднината! Младите сакаат европска иднина!

Младите не сакаат поделби и тензии, младите сакаат европска иднина, европско образование, сакаат европски услови …