Бојмацалиев: Македонските граѓани може да патуваат со лични карти за Босна и Херцеговина

Бојмацалиев: Македонските граѓани може да патуваат со лични карти за Босна и Херцеговина

Бојмацалиев потсети дека иста ваква пракса е воспоставена со Србија, Албанија и со Косово каде што се дозволува влез со лична карта со старото име на државата

Прочитајте повеќе

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Реална потреба или празниците и распустот ги натераа административците да се повлекуваат од членството во …