Цените замрзнаа, но рафтовите останаа празни

Цените замрзнаа, но рафтовите останаа празни

„Како се замрзнуваат цените, така ги снемува производите“, вели жителка на Скопје. Фармерите алармираат дека нема доволно производители, а опаѓа и бројот на производи на домашниот пазар.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Кочанскиот Центар

Убиецот зад кочанскиот фемицид доби доживотна казна

Донесена е пресуда за кривичното дело Убиство извршено при родово базирано насилство и на свиреп …