Дали ќе му се суди на Радоичиќ во Србија?

Дали ќе му се суди на Радоичиќ во Србија?

Милан Радоичиќ и други учесници во крвавата пресметка кај Бањска сега им се достапни на српските власти. И што сега? Соговорниците на ДВ сметаат дека ќе мора се судат и дека тоа го става Вучиќ во непријатна положба.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Во акција уапсени 17 припадници на затворска полиција

Во акција уапсени 17 припадници на затворска полиција

Седумнаесет припадници на затворската полиција се уапсени во голема полициска акција, информираат од Обвинителството за …