Десетгодишната ќерка е веројатниот наследник на лидерот на Северна Кореја, Ким Јонг-ун

Десетгодишната ќерка е веројатниот наследник на лидерот на Северна Кореја, Ким Јонг-ун

Државните медиуми во Северна Кореја ја нарекуваат „најомилено“ или „најпочитувано“ дете на државниот лидер и објавуваат снимки и фотографии кои ја докажуваат нејзината зацврстена политичка позиција и блискоста со татко ѝ

Прочитајте повеќе

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Светските лидери го осудија големиот ирански напад врз Израел, а многу Иранци се загрижени дека …