Вакцини

Дезинформациите за вакцините опасни по здравјето

Препорачаниот опфат од над 95 отсто не е постигнат за ниту една вакцина во Македонија. Ризикот за појава на морбили е особено висок со намалувањето на опфатот на имунизација.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Руски агенти во мантија

Малку е познато дека и пред Васијан Змеев руските агенти во Македонија вршат непријателска дејност …