Досега се доставени 4.355 лични карти на домашна адреса на граѓаните

Досега се доставени 4.355 лични карти на домашна адреса на граѓаните

Само 5% од граѓаните не биле најдени на домашна адреса за достава, извести дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев

Прочитајте повеќе

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Реална потреба или празниците и распустот ги натераа административците да се повлекуваат од членството во …