Државата, општините и бизнисот лани вложиле само 5,7 милиони евра за почист воздух!

Државата, општините и бизнисот лани вложиле само 5,7 милиони евра за почист воздух!

Тука влегуваат сите инвестиции што ги прават сите државни институции, потоа 80 општини плус Градот Скопје, како и целиот бизнис сектор

Прочитајте повеќе

Прв работен ден за новата Влада – резултати или само ротација на кадри?

Прв работен ден за новата Влада – резултати или само ротација на кадри?

Новата власт, која најавува видливи резултати, економијата и животниот стандард на граѓаните ги стави меѓу …