Државниот врв за М-НАВ: „Семејна фирма“ зрела за ремонт

Државниот врв за М-НАВ: „Семејна фирма“ зрела за ремонт

По смените на раководните функции, расте притисокот за меѓународни и домашни контроли за работењето на М-НАВ. Се вршат проверки и кај синдикатот

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Културна револуција и авторска уметност - започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Културна револуција и авторска уметност – започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Новата национална установа Манифестација „Денови на Смилевскиот конгрес“ преку неофицијална програма започна со славење на …