Ковачевски: Ќе се разгледа предлогот за пролонгирање на рокот за замена на личните документи

Ковачевски: Ќе се разгледа предлогот за пролонгирање на рокот за замена на личните документи

Во одговор на новинарско прашање, премиерот рече дека е свесен за гужвите и редиците за сликање за нови пасоши и лични документи и најави разгледување на предлогот од претседателот на владина седница. Кажа дека се добредојдени сите предлози со кои може да се унапреди нешто

Прочитајте повеќе

Венко Филипче

Д-р Филипче од Струмица: 30.000 денари просечна и 20.000 минимална пензија во следниот мандат (ВИДЕО)

„Секогаш е пријатен муабетот со пензионерите, затоа што тие се мудри, искусни и нивните совети …