Ескобар доаѓа во земјава на средби со Пендаровски, Ковачевски и Мицкоски

Ескобар доаѓа во земјава на средби со Пендаровски, Ковачевски и Мицкоски

Се очекува, за време на посетата да се сретне и да разговара со претседателот Стево Пендаровски, премиерот Димитар Ковачевски и со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

Прочитајте повеќе

изјава министерство за здравство

За момчињата и девојчињата од следниот месец ќе биде достапна деветовалентна вакцина против ХПВ

Целта е младите да се вакцинираат пред да бидат изложени на ХПВ ризикот. Се проценува …