ЕУ воведе санкции кон Русија поради смртта на Навални

ЕУ воведе санкции кон Русија поради смртта на Навални

Станува збор за двоцифрена бројка на луѓе на кои повеќе нема да им биде дозволено да патуваат во ЕУ, ниту да работат, а ќе им бидат замрзнати имотот и парите

Прочитајте повеќе

Израел: Ќе одговориме на иранскиот воздушен напад

Израел: Ќе одговориме на иранскиот воздушен напад

Ќе ги оставиме Израелците да зборуваат за тоа. Ние не сме вклучени во нивниот процес …