Руско сценарио за изборите - опасност или „евтин трик“

Руско сценарио за изборите – опасност или „евтин трик“

Во недостиг на програми и ветувања, партиите меѓусебно се обвинуваат за водење црна кампања и за мешање на сили однадвор во изборниот процес.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

Соопштение за јавност на СДСМ Ништо не е променето во ДПМНЕ. На митинзите на ДПМНЕ …