Евгениј Пригожин прогласен за мртов по авионската несреќа

Евгениј Пригожин прогласен за мртов по авионската несреќа

Два месеци по неговиот загадочен бунт против руската државна власт, водачот на платеничката војска Вагнер, Евгениј Пригожин е прогласен за мртов по падот на авион во Русија. Официјална потврда или цврсти докази нема

Прочитајте повеќе

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Светските лидери го осудија големиот ирански напад врз Израел, а многу Иранци се загрижени дека …