Евтината дневна тарифа на струјата се враќа од 1 декември

Евтината дневна тарифа на струјата се враќа од 1 декември

Регулаторната комисија за енергетика треба да одлучи во кој период од денот граѓаните ќе можат да користат поевтина струја.

Прочитајте повеќе

Културна револуција и авторска уметност - започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Културна револуција и авторска уметност – започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Новата национална установа Манифестација „Денови на Смилевскиот конгрес“ преку неофицијална програма започна со славење на …