Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Сѐ додека Грујо, бате Саше, Горде, Миле ми текна, Трајко, Протуѓер, Двојче, Марјан и останата арамиска дружина не завршат во затвор и додека на прислушуваните разговори не ги слушниме гласовите на функционерите на ДУИ, полицајците ќе се самоповредуваат, автомобилите ќе се самозапалуваат, а државата ќе се самоукинува
#ДостаЕ

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот