Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Изјава во судница на Стефан Младеновски, обвинет за упадот во Собранието на 27 април:
• Протестите на „За заедничка Македонија“ имаа логистичка поддршка од сите разграноци на ВМРО-ДПМНЕ
• Ни беше кажано дека Ѓорге Иванов вечерта на 27 април ќе има обраќање и ќе прогласи воена состојба
Општинските комитети на ДПМНЕ имаат раководства и координатори, кои пак имаат имиња и презимиња. Иванов, па, е сѐ уште жив и актуелен “татко“ на државата. Во тие околности, ако во државава имаше професионално и независно Јавно обвинителство, ќе знаеше што да прави. Вака…

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот