ФОТО ВЕСТ: По поплавите во Албанија

ФОТО ВЕСТ: По поплавите во Албанија

Поплавена џамија во Скадар фотографирана по поројните дождови кои ја погодија Албанија и регионот.

Огромните дождови на Балканот предизвикаа поплави во кои животот го загубија најмалку шест лица и беа предизвикани големи штети. Еден од најпогодениоте региони беше северозападот на Албанија, каде беа поплавени илјадници хектари обработливо земјиште и голем број објекти.

Прочитајте повеќе

Дали по заканите за „Голема Србија“ наскоро ќе следат дела?

Дали по заканите за „Голема Србија“ наскоро ќе следат дела?

Србија и босанските Срби сè поотворено се стремат кон заедничка држава и го продлабочуваат сојузот …