недвижности

Германија: кога повеќе од половина од платата оди за кирија

Се’ повеќе жители на Германија трошат поголем дел од своите приходи за кирија. Трендот на пораст на цените за изнајмување не покажува знаци на забавување

Извор: DW

Прочитајте повеќе

УНХЦР: Рекордни 120 милиони луѓе се присилно раселени поради новите конфликти

УНХЦР: Рекордни 120 милиони луѓе се присилно раселени поради новите конфликти

Зад овие страшни и растечки бројки се кријат безброј човечки трагедии. Тоа страдање мора да …