И како затвореник, Трамп може да биде избран за претседател

И како затвореник, Трамп може да биде избран за претседател

Против поранешниот претседател на САД Доналд Трамп по трет пат е подигнато обвинение за сериозни кривични дела, а тоа се случува среде претседателска изборна кампања. Што ќе значи тоа за Трамп?

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Кети Стевананџија: Реконструирано „крушевското џаде“, Владата на СДСМ прави за Прилеп повеќе отолку градоначалникот Јовчески

Кети Стевананџија: Реконструирано „крушевското џаде“, Владата на СДСМ прави за Прилеп повеќе отолку градоначалникот Јовчески

Прес-конференција на Кети Стевананџија, член на Извршниот одбор на СДСМ – Прилеп Почитувани, Владата предводена …