Исмет Гури го напуштил куќниот притвор и за него е распишана потерница

Исмет Гури го напуштил куќниот притвор и за него е распишана потерница

На Гури, кој е осомничен заедно со 15 лица, меѓу кои и бизнисмени и вработени во УЈП за  за злосторничко здружување и даночна измама, првично му беше одреден притвор, кој заради здравствени прични беше заменет со куќен притвор

Прочитајте повеќе

Кочанскиот Центар

Убиецот зад кочанскиот фемицид доби доживотна казна

Донесена е пресуда за кривичното дело Убиство извршено при родово базирано насилство и на свиреп …