Кампањата „Ние сме Европа“ ќе ги промовира придобивките од брзото членство во ЕУ

Кампањата „Ние сме Европа“ ќе ги промовира придобивките од брзото членство во ЕУ

Во Скопје, Струмица, Охрид, Прилеп, Тетово, Штип и во Куманово ќе бидат организирани тематски настани, со кои ќе се покријат најважните теми, кои ги интересираат граѓаните

Прочитајте повеќе

Кривична пријава од СДСМ Прилеп за Јовчески

СДСМ Прилеп: Кривична пријава за градоначалникот Јовчески заради незаконски потпишан анекс на Договор за јавна набавка

Прес-конференција на Моника Грашеска Илиеска, координатор на советничката група на СДСМ и Коалицијата во Советот …