Пригожин загинал во авионска несреќа во Русија

Пригожин загинал во авионска несреќа во Русија

Евгениј Пригожин на крајот од јуни годинава го предводеше бунтот против раководството на руските вооружени сили

Прочитајте повеќе

Кети Стевананџија: Реконструирано „крушевското џаде“, Владата на СДСМ прави за Прилеп повеќе отолку градоначалникот Јовчески

Кети Стевананџија: Реконструирано „крушевското џаде“, Владата на СДСМ прави за Прилеп повеќе отолку градоначалникот Јовчески

Прес-конференција на Кети Стевананџија, член на Извршниот одбор на СДСМ – Прилеп Почитувани, Владата предводена …