Кејт Мидлтон и нејзиниот сопруг трогнати од пораките за поддршка откако таа објави дека има рак

Кејт Мидлтон и нејзиниот сопруг трогнати од пораките за поддршка откако таа објави дека има рак

Таа рече дека мисли на сите заболени од рак, додавајќи: „До сите кои се соочуваат со оваа болест, во која било форма, ве молиме да не губат верба и надеж. Не сте сами”

Прочитајте повеќе

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Светските лидери го осудија големиот ирански напад врз Израел, а многу Иранци се загрижени дека …