Ќе го растури ли ВМРО-ДПМНЕ Собранието

Ќе го растури ли ВМРО-ДПМНЕ Собранието

Со примена на законските и уставни одредби кога се во прашање стабилноста на државата и државните интереси може да се спречи ВМРО ДПМНЕ во својата злосторничка мисија да ја дестабилизира Македонија.

Пишува Ерол Ризаов

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Мицкоски ќе нѐ качува на платформа

Мицкоски ќе нѐ качува на платформа

Зошто партиите непотребно прават предизборни програми, принудени да лажат, кога имаат готова програма? Треба само …