мицкоски

Контраспин: Изјавата на Мицкоски за „благонадежните Блгари Ковачевски, Пендаровски и Османи“ е спин

Сосема друго прашање е државна политика во која ќе се инсистира на состојба со македонското малцинство во Бугарија, како во време од договорот Тито-Ѓ. Димитров, значи по Втората светска војна, кога, како што вели Мицкоски

Прочитајте повеќе

Културна револуција и авторска уметност - започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Културна револуција и авторска уметност – започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Новата национална установа Манифестација „Денови на Смилевскиот конгрес“ преку неофицијална програма започна со славење на …