За шест месеци Македонците потрошиле 220 милиони евра во домашни онлајн продавници

За шест месеци Македонците потрошиле 220 милиони евра во домашни онлајн продавници

Граѓаните и понатаму оналајн најмногу купувале од домашните е-продавници. Најмногу пари потрошиле во март, кога кон е-трговците се слеале 41,5 милиони евра

Прочитајте повеќе

Во акција уапсени 17 припадници на затворска полиција

Во акција уапсени 17 припадници на затворска полиција

Седумнаесет припадници на затворската полиција се уапсени во голема полициска акција, информираат од Обвинителството за …