Контраспин: Несериозностa во примената на договорот од Нивице нема да се избрише со промена на законите

Контраспин: Несериозностa во примената на договорот од Нивице нема да се избрише со промена на законите

Факт е дека проблемот само привремено се решава, а граѓаните ќе мора да ги заменат возачките дозволи со нови со името Република Северна Македонија согласно Договорот со Грција

Прочитајте повеќе

цук пожари

Во изминатото деноноќие регистрирани 22 пожари на отворено, осум сè уште се активни

Вкупно 22 пожари на отворено биле евидентирани во последното деноноќие, а од нив утрово се …