Контраспин: САД се стратешки партнер и на дело, а за сите дубиози вината лежи дома

Контраспин: САД се стратешки партнер и на дело, а за сите дубиози вината лежи дома

Никој од САД не може да те натера да потпишеш и спроведуваш штетен договор (во моментов најбалансирана би била квалификацијата контроверзен), ако домашните политички репрезенти не сакаат да биде тоа така и ако не учествуваат во целата таа игранка, пишува Вистиномер

Прочитајте повеќе

Агрон Демири: Нема откажување од иднината! Младите сакаат европска иднина!

Агрон Демири: Нема откажување од иднината! Младите сакаат европска иднина!

Младите не сакаат поделби и тензии, младите сакаат европска иднина, европско образование, сакаат европски услови …