Контраспин: Спинувањето околу ЕУ стана константа на македонската политичка сцена

Контраспин: Спинувањето околу ЕУ стана константа на македонската политичка сцена

Значи, сосема јасно ѝ е на македонската јавност дека почитувањата на договорите со Грција и со Бугарија се услов за приближување и полноправно членство на земјата во ЕУ. Оттука, Мицкоски спинува кога вели дека тројцата споменати политичари на власт ја лажеле јавноста оти само уставните промени се пречката и дека на патот не биле можни други пречки

Прочитајте повеќе

цук пожари

Во изминатото деноноќие регистрирани 22 пожари на отворено, осум сè уште се активни

Вкупно 22 пожари на отворено биле евидентирани во последното деноноќие, а од нив утрово се …