Кремљ за прв пат „специјалната воена операција“ во Украина ја нарече војна

Кремљ за прв пат „специјалната воена операција“ во Украина ја нарече војна

„Ние сме во војна. Навистина, таа започна како специјална воена операција, но штом се формираше клика и колективниот Запад се приклучи на страната на Украина, тоа се претвори во војна за нас“, вели Песков

Прочитајте повеќе

Виетнамска милијардерка осудена на смртна казна поради финансиска измама

Виетнамска милијардерка осудена на смртна казна поради финансиска измама

Истакната банкарска службеничка е осудена на смрт за нејзината улога во најголемиот измамнички случај во …