Лекарите ќе соработуваат со здруженијата на пациенти, ќе ја менуваат позитивнатга листа на лекови

Лекарите ќе соработуваат со здруженијата на пациенти, ќе ја менуваат позитивнатга листа на лекови

Приоритена активност на Лекарската комора и здруженијата на пациенти, ќе им биде заедничкото вклучување во процесот на измени на Позитивната листа на лекови

Прочитајте повеќе

Кочанскиот Центар

Убиецот зад кочанскиот фемицид доби доживотна казна

Донесена е пресуда за кривичното дело Убиство извршено при родово базирано насилство и на свиреп …