Лидерот на Хамас пристигна на преговори во Египет

Истовремено, Советот за безбедност на Обединетите нации втор ден по ред го одложува гласањето на резолуција за примирје во Газа

Прочитајте повеќе

Од француски воз била украдена торба со безбедносни планови за Олимпијадата во Париз

Инженерот кажал дека неговиот службен компјутер и двата USB-стикови содржеле чувствителни податоци во врска со …