Лога: Смртната казна е забранета кај нас, но мислам дека би била спас за тие монструми

Во однос на смртната казна, министерот Лога посочи дека Уставот ја забранува, а исто така имаме и усвоени протоколи и конвенции кои ја забрануваат смртната казна

Прочитајте повеќе

Средба Битиќи – Смит: Обединетото Кралство и Северна Македонија имаат одлични економски односи и голем потенцијал за развој

Заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи …