МВР контра Јанушев: Не е точно дека пред пет дена е пријавено убиството на Вања

Во демантот се нагласува дека сите информации за досега преземените мерки и дејствија МВР и ОЈО Скопје ги изнеле на денешната заедничка прес-конференција и повика да не се шират дезинформации

Прочитајте повеќе

Вакцини

Дали на Македонија и се заканува и епидемија на морбили?

Големиот процент на невакцинирани деца ја враќа опасноста од ширење на заразни болести. СЗО предупредува …