Македонските градоначалници премногу зафатени за да ги слушнат препораките на европските делегати

Македонските градоначалници премногу зафатени за да ги слушнат препораките на европските делегати

Единаесет делегати од ЕУ денеска присуствувале на седницата на европскиот Комитет за региони, а од скопските градоначалници само Арсовска и Беџети останале до крајот за да ги чујат нивните препораки

Прочитајте повеќе

ВМРО-ДПМНЕ во недела ќе ги соопшти имињата на министрите

ВМРО-ДПМНЕ во недела ќе ги соопшти имињата на министрите

Мандатарот Христијан Мицкоски најави дека составот на новата влада ќе биде доставен во Собранието во …