Маричиќ го доби извештајот од ЕК: Свесни сме за предизвиците кои претстојат

Маричиќ го доби извештајот од ЕК: Свесни сме за предизвиците кои претстојат

Од СЕП велат дека ќе следува детална анализа за извештајот од страна на Владата и заложување за продолжување на процесот и успешна реализација на заедничките планови

Прочитајте повеќе

Цела армија административци ќе се селат од едно во друго министерство во следните пет месеци

Цела армија административци ќе се селат од едно во друго министерство во следните пет месеци

Со четирите нови министерства и реорганизацијата на останатите, допрва треба да се дели просторот, опремата, …