Мета факт: Тошковски невистинито тврдеше дека ќе важат возачките дозволи со старото име

Само пет дена откако соопшти дека возачките дозволи со старото име на државата ќе важат во државата, техничкиот министер за внатрешни работи Панче Тошковски ја смени изјавата и рече дека тие ќе бидат невалидни

Прочитајте повеќе

Вакцини

Дали на Македонија и се заканува и епидемија на морбили?

Големиот процент на невакцинирани деца ја враќа опасноста од ширење на заразни болести. СЗО предупредува …