Мијалков

Мијалков доби ослободителна пресуда за „Трезор“

Нема пресуда и за Горан Грујевски и Тони Јакимовски, а поради застареност запре постапката и против обвинетиот Небојша Стајковиќ

Прочитајте повеќе

цук пожари

Во изминатото деноноќие регистрирани 22 пожари на отворено, осум сè уште се активни

Вкупно 22 пожари на отворено биле евидентирани во последното деноноќие, а од нив утрово се …