Пендаровски, Силјановска-Давкова и Османи влегуваат во претседателската трка

Пендаровски, Силјановска-Давкова и Османи влегуваат во претседателската трка

Стево Пендаровски, Гордана Силјановска-Давкова, Бујар Османи, Билјана Ванковска, Арбен Таравари и Стевчо Јакимовски се потврдените кандидати кои ќе бидат дел од претседателската трка

Прочитајте повеќе

Гласачки ливчиња списоци

Започна транспортот на гласачките ливчиња

Полициски единици го обезбедија транспортот на ливчињата од печатницата до општинските изборни комисии Вкупно 1.814.000 …