Министерството за правда уште во декември испрати барање за екстрадиција на Палeвски

Министерството за правда уште во декември испрати барање за екстрадиција на Палeвски

На 29 декември 2023 година Министерството за правда информираше и дека добиле допис од Турција со кој се известени дека Палевски е во привремен затвор во Баликесир додека се чека екстрадицијата

Прочитајте повеќе

Културна револуција и авторска уметност - започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Културна револуција и авторска уметност – започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Новата национална установа Манифестација „Денови на Смилевскиот конгрес“ преку неофицијална програма започна со славење на …