Собата со огледала на Путин

Собата со огледала на Путин

Вистинските причини зошто Владимир Путин му даваше историски лекции на Такер Карлсон се соништата за нова руска империја.

Пишува Љупчо Поповски

Прочитајте повеќе

Гир: Очекуваме спроведување на уставните измени, не коментирам политички прашања среде кампања

Гир: Очекуваме спроведување на уставните измени, не коментирам политички прашања среде кампања

Евроамбасадорот Дејвид Гир не ја коментира изјавата на претседателскиот кандидат од Европскиот фронт, Бујар Османи …