Мицкоски испрати двојна порака за „црните листи“

Мицкоски испрати двојна порака за „црните листи“

Не е прв пат Мицкоски или ВМРО-ДПМНЕ да има, додуша секогаш имплицитно, двоен став околу „црните листи“

Прочитајте повеќе

Културна револуција и авторска уметност - започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Културна револуција и авторска уметност – започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Новата национална установа Манифестација „Денови на Смилевскиот конгрес“ преку неофицијална програма започна со славење на …