доналд трамп

Њујорк тајмс: Трамп ќе треба да плати над 450 милиони долари по пресудата за измама

Поранешниот претседател на САД, Доналд Трамп, може да треба да ја исплати целата готовина што му е на располагање по пресудата за измама, пишува Њујорк Тајмс. Судијата кој ја донесе пресудата рече дека „целосниот недостаток на покајание“ кај поранешниот претседател се граничи со патологија

Прочитајте повеќе

Венко Филипче

Д-р Филипче од Струмица: 30.000 денари просечна и 20.000 минимална пензија во следниот мандат (ВИДЕО)

„Секогаш е пријатен муабетот со пензионерите, затоа што тие се мудри, искусни и нивните совети …