МОН: Учениците ќе имаат учебници, со критики и ширење дезинформации за политички поени не се придонесува во квалитетно образование

МОН: Учениците ќе имаат учебници, со критики и ширење дезинформации за политички поени не се придонесува во квалитетно образование

Историја, географија, биологија, хемија, физика и натаму ќе бидат дел од науките што ќе бидат соодветно застапени во наставниот план за основно образование, а ќе ги предаваат наставниците што и досега ги предаваа овие предмети

Прочитајте повеќе

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Реална потреба или празниците и распустот ги натераа административците да се повлекуваат од членството во …