МВР почна со достава на готови лични карти и дозволи на домашна адреса во Скопје

Пилот проектот ќе се врши преку полициските станици, исклучиво во Скопје

Прочитајте повеќе

Влада

Уставните измени ќе ја кројат владината коалиција

Според Таравари, тенденција на Курти и Рама била заедничка листа на сите партии на Албанците, …