Надзор: 11 задолжителни препораки за безбедноста во М-НАВ

Агенцијата за цивилно воздухопловство (АЦВ) подготви 11 задолжителни мерки за М-НАВ, како и прекршочни платни налози и санкции за фирма и лице.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Фондацијата Метаморфозис со конкурс за годишна награда „Илија Жупаноски“ за справување со дезинформации

Ќе бидат доделени две годишни награди во две категории: Најдобар новинарски труд, односно стручен труд …