Најмалку 63 загинати во катастрофален пожар во Јоханесбург

Најмалку 63 загинати во катастрофален пожар во Јоханесбург

Жртвите од пожарот останале заробени во зградата внатре, а најверојатно во внатрешните простории имало запалливи материјали. Операцијата за спасување и пребарување на теренот е во тек

Прочитајте повеќе

бајден

Бајден со сериозни намери да се откаже од кандидатурата за претседател

Претседателот се спротивстави на тие повици тврдејќи дека освоил милиони гласови во првичните трки во …